Олег Сало вручив іменні премії кращим студентам Львівщини

Олег Сало вручив іменні премії кращим студентам Львівщини

21.11.13 19:17 0 828
19 листопада під час урочистостей з нагоди святкування Міжнародного дня студента голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало вручив кращим студентам вищих навчальних закладів Львівщини іменні грошові премії.

«Звичайно, студентство потребує підтримки в своїх починаннях. Успіхи в навчанні наших студентів та їх активність в суспільному житті не залишились без належної уваги з боку Львівської обласної адміністрації. Так, щорічно студентам вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації, які найбільше відзначались у навчанні та науковій роботі, беруть активну участь у громадському житті, призначається премія голови облдержадміністрації та голови обласної ради, обласні іменні премії», – зазначив у вітальному слові керівник області.

Варто також відзначити, що з нагоди 100-річчя від дня народження започатковано іменну премію імені Євгена Лазаренка для студентів Львівського національного університету імені Івана Франка. Для студентів, які відзначилися мистецькими здобутками на всеукраїнських та міжнародних конкурсах цього року започаткована обласна іменна премія імені Героя України Бориса Возницького.

Олег Сало побажав студентам натхнення до навчання, щоденно працювати над собою, пізнавати себе, розвивати свої здібності, а головне зробити правильний вибір на шляху професійного розвитку.

«Ваша наснага, громадянська активність і щирий патріотизм мають визначальне значення для розвитку України, її економічного процвітання і динамічного оновлення. Переконаний, що у майбутньому Ви станете компетентними фахівцями та зробите свій вагомий внесок у розвиток національної економіки, утвердження України у світовому співтоваристві як правової і заможної держави», – наголосив очільник Львівщини.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ