Житомирська область: рятувальники тричі визволяли людей із зачинених квартир

Житомирська область: рятувальники тричі визволяли людей із зачинених квартир

21.11.13 17:36 0 858
19 листопада о 16:45 на пункт зв’язку 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Володарсько-Волинський надійшло повідомлення про те, що жінка не може потрапити до власної квартири. Згідно району виїзду пожежних частин диспетчер направив до місця виклику чергову варту 28-го професійного пожежного посту смт Іршанськ.

Господарка вийшла на деякий час із оселі і не помітила, що вхідні двері її квартири зачинились. Жінка запанікувала, адже в оселі залишилася її трирічна дитина. Не зволікаючи, мати пішла до сусідів звідки і викликала рятувальників.

Бійці ДСНС, які прибули на місце виклику в оперативному порядку надали допомогу. Оцінивши обстановку, вони встановили, що квартира знаходиться на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Застосовувати спеціальне обладнання для відкриття дверей оселі не має необхідності.

За допомогою висувної драбини рятувальники дісталися балкону квартири, через який і потрапили до житла та відчинили вхідні двері. Налякана мати висловила щирі слова вдячності за швидку та злагоджену роботу працівникам професійно-пожежного посту.

Подібні випадки сталися 20 листопада у Житомирі. Протягом доби бійці 2-ї та 1-ї Державних пожежно-рятувальних частин виконували рятувальні роботи по відкриванню дверей квартири на вулицях В. Бердичівська та Київська. В обох ситуаціях заручниками замкнених помешкань були хворі люди.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ