Рівненська область: рятувальники Головного управління Держслужби з НС проводять профілактичну роботу з населенням області щодо дотримання правил пожежної безпеки

Рівненська область: рятувальники Головного управління Держслужби з НС проводять профілактичну роботу з населенням області щодо дотримання правил пожежної безпеки

21.11.13 16:40 0 917
З настанням холодів населення області розпочало інтенсивно використовувати електричні опалювальні та нагрівальні прилади, а також пічне опалення порушуючи при цьому правила пожежної безпеки при їх експлуатації, що у результаті призводить до виникнення пожеж на яких, нажаль нерідко гинуть люди. Тому рятувальники максимально активізували роботу щодо навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті за місцем проживання. Особливо увагу приділяють соціально незахищеним громадянам, неблагополучним сім’ям та особам, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Працівники Головного управління Держслужби з НС та його підпорядковані підрозділи проводять спільні рейдові пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів області з залученням до агітаційно-масової роботи соцпрацівників, волонтерів, співробітників органів внутрішніх справ, членів добровільних пожежних формувань та працівників місцевих пожежних команд. Фахівці різного профілю проводять огляд домоволодінь, під час яких вказують на недоліки, що можуть привести до пожежі та пропонують заходи щодо їх усунення. Також проводять детальний інструктаж з правил користування опалювальними приладами, утримання не захаращеного простору навколо печей та їх правильного обслуговування.

Під час профілактичних оглядів мешканцям вручаються пам’ятки з основних правил пожежної безпеки у побуті. Адже усім відомо, що надзвичайну подію легше попередити, ніж потім ліквідовувати її наслідки.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Прикарпатті єдиний ...
Наступна новина: Міхайлович залишив збірну ...

КОМЕНТАРІ