У Рівненській області рятувальники ідуть на зустріч інтересам малого та середнього бізнесу

У Рівненській області рятувальники ідуть на зустріч інтересам малого та середнього бізнесу

21.11.13 18:04 0 920
20 листопада відбувся комунікаційний захід у форматі круглого столу «Співпраця Центру сприяння бізнесу з дозвільними і регулюючими установами та організаціями для вирішення проблем підприємців», що став відправною точкою в започаткуванні нової форми взаємодії між керівництвом міста рятувальниками та представниками МСП. Захід відбувся у залі засідань виконавчого комітету Рівненської міської ради в рамках реалізації транскордонного проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Любліна», що фінансується Європейським Союзом.

Ключовою подією заходу було представлення Ради малого та середнього підприємництва. До складу Ради увійшли представники громадських організацій, об'єднань підприємців, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також громадські діячі міста.

Цей орган дозволить напряму вирішувати усі нагальні проблеми місцевого бізнесу завдяки координації зусиль між трьома ключовими секторами сучасного суспільства: владою, бізнесом та громадськістю.

Заступник начальника Управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС підполковник служби цивільного захисту Віктор Кравець у своїй доповіді звернув увагу присутніх на основні вимоги Конституції України, кодексів та законів щодо порядкоу застосування законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, вимогами дозвільного органу щодо подання документів на початок роботи, а також наголосив що регулюючі та контролюючі органи у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту завжди йдуть назустріч і готові в будь який час надати вичерпні консультації та необхідну допомогу.

ГУ ДСНС України у рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ