Ярмарок вакансій для безробітних з інвалідністю відбувся у Рівному

Ярмарок вакансій для безробітних з інвалідністю відбувся у Рівному

21.11.13 15:20 0 940
З метою сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю та укомплектування вільних робочих місць 19 листопада в Рівненському міському центрі зайнятості відбувся міжрайонний ярмарок вакансій для інвалідів.

Роботу пропонували роботодавці Рівного, Рівненського та Здолбунівського районів: ПАТ «Рівнеазот», ПП «Афіша Інфоком», ПП «Теплогазбуд», ПМФ «Магістр», маркети «Сільпо», «Епіцентр», «Велмарт», «Фреш» та інші. На ярмарку роботодавці підбирали касирів торговельного залу, продавців продтоварів, охоронників, верстатників деревообробних верстатів, прибиральників офісних та службових приміщень, фармацевта, менеджера у сфері надання інформації, запропонувавши загалом 25 вакантних посад.

Кожен із понад п’ятидесяти шукачів роботи з Рівного, Рівненського, Костопільського та Здолбунівського районів, які взяли участь у ярмарку, мали можливість особисто поспілкуватися з керівниками та представниками підприємств, розпитати про особливості вільних робочих місць, вимоги до працівників, умови та оплату праці, наявність соціального пакету тощо.

Окремо на ярмарку представили інформацію про вакансії на підприємствах в рахунок чотиривідсоткового нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів.

За оперативною інформацією представників роботодавців, під час ярмарку 13 безробітних громадян залишили свої контактні дані і виявили бажання відвідати підприємства, ознайомитись зі своїми обов’язками на робочих місцях, щоб прийняти остаточне рішення щодо працевлаштування.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернівці: На міському ...

КОМЕНТАРІ