На Тернопільщині завершився конкурс дитячої фототворчості, організований міліціонерами

На Тернопільщині завершився конкурс дитячої фототворчості, організований міліціонерами

21.11.13 17:13 0 810
Співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей Тернопільщини запропонували підліткам альтернативний спосіб проведення вільного часу – активно користуватися фото та відеотехнікою задля збереження прекрасних миттєвостей, які дарує нам природа.

Птахи, тварини, квіти, дерева та інші дари флори і фауни стали героями об’єктивів школярів, які відгукнулися на заклик правоохоронців і взяли участь у конкурсі. Свої роботи до середини листопада учні надсилали до міськрайорганів внутрішніх справ. Найкреативніших учасників творчого змагання визначили в обласному управлінні міліції.

Перемогла у творчому конкурсі чортківчанка Регіна Суботіна. Її фотознімок краєвиду рідного краю вразив правоохоронців своєю глибиною та професійністю. Тай не дивно, дівчинка уже п’ять років, окрім навчання в школі, займається у гуртку фотомистецтва, відео та дитячої анімації «Первоцвіт». Школярка з Тернопільщини неодноразово приймала участь та перемагала у конкурсах як в Україні та і за її межами.

Знімок юної тернополянки Ірини Солан із школи №16 міліціонери визнали гідним срібла. Третє почесне місце зайняла робота учениці Підгаєцької загальноосвітньої школи №4 Вікторії Сасків.

Усіх переможців та учасників змагання міліціонери нагородили грамотами, подарунками.

Cектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери затримали ...
Наступна новина: У світі частішають ...

КОМЕНТАРІ