керівництво Управління ДСНС області взяло участь у селекторній нараді організованої Державним Агентством автомобільних доріг України

керівництво Управління ДСНС області взяло участь у селекторній нараді організованої Державним Агентством автомобільних доріг України

21.11.13 14:14 0 923
19 листопада за організації Державного Агентства автомобільних доріг України відбулася селекторна нарада, головне питання якої – готовність дорожніх служб до роботи в зимовий період.

Тернопільщину представляли начальник та заступники начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, директор та заступники директора ДП «Тернопільський облавтодор». На нараду були також запрошені начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області Євген Лукавий та заступник начальника Управління Андрій Ковбасюк.

«Станом на 19 листопада заготовлено 100% фрикційних матеріалів (32 тис. тонн піску), 53,5% технічної солі (3 тис. тонн), підготовлено 36 виробничих приміщень (100 %), готовність техніки складає 96%, - наголосив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Сергій Гнат. - Також укладені додаткові угоди на залучення 68 додаткових одиниць техніки інших організацій. На 20 кілометрах ділянок доріг, які найбільше піддаються сніговим переметам, уже влаштовано пасивний снігозахист. Окрім цього в зимовий період будуть зроблені тимчасові вали та траншеї на майже 83 кілометрах доріг, уже встановлено 1050 комплектів дорожніх знаків «Слизька дорога» та 5000 сигнальних віх. Розроблено план спільної взаємодії для попередження виникнення надзвичайної ситуації з Управлінням ДСНС України у Тернопільській області, Укрпоштою, Тернопільським обласним центром гідрометрології та ВДАІ в Тернопільській області. На даний момент працюємо над тим щоб до початку грудня готовність до зими була забезпечена на 100 %».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Львівщина: на Турківщині ...

КОМЕНТАРІ