Дороги Тернопільщини відремонтують

Дороги Тернопільщини відремонтують

21.11.13 13:49 0 892
Комітет Верховної Ради України з питань транспорту і зв'язку рекомендує Державному агенству автомобільних доріг України вжити заходів щодо ліквідації аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП на автомобільних дорогах Тернопільської області.

Народні депутати ухвалили рішення в якому рекомендують прискорити роботу з виконання розпорядження Кабінету Міністрів і у фінансових планах на 2014-2016 роки передбачити кошти для виконання капітального ремонту асфальтобетонного покриття об'їзної дороги Тернополя.

Крім цього парламентарі рекомендують Державному агенству автомобільних доріг України вжити заходів для покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг загального користування Тернопільської області - в першу чергу доріг державного значення Львів – Тернопіль, Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка, Доманове – Ковель – Чернівці – Теребляче на ділянці Тернопіль – Кременець та обході міста Теребовля.

Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян подякував депутатам за підтримку рішень, які стосувалися Тернопільської області і заявив, що співпраця Верховної Ради України безпосередньо з керівництвом області є новою та позитивною тенденцією в роботі. Якщо така співпраця буде і далі, то Україна зможе пишатися своїм розвитком та досягненнями.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іран порушує права ...
Наступна новина: Микола Сушик: "Яким ...

КОМЕНТАРІ