Олег Тягнибок закликав европарламентарів ухвалити позитивне рішення щодо підписання Угоди про асоціяцію України з ЕС

Олег Тягнибок закликав европарламентарів ухвалити позитивне рішення щодо підписання Угоди про асоціяцію України з ЕС

21.11.13 12:16 0 879
Нині під час голосування за законопроєкти щодо лікування Тимошенко всі українці побачили, хто насправді винен у тому , що є велика загроза того, що у Вільнюсі не буде підписано Угоду про асоціація з Европейським союзом – це депутати Партії регіонів і комуністи. Про це заявив 21 листопада 2013 року голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час виступу в парламенті.

Лідер націоналістів наголосив, що всі псевдовідмазки і чіпляння за технічні неточності, мовляв, не так кома чи крапка стоїть – все це брехня і маніпулювання свідомістю людей.

«Шановна так звана «більшість», ВО «Свобода» наголошує, що ми готові проголосувати за будь-який запропонований вами законопроєкт. Не треба влаштовувати ігрища, адже ви ставите під загрозу майбутнє української держави і хвилюєтеся лише про свої інтереси. Звертаючись до европейських партнерів, хочу попросити: проголосуйте позитивно за асоціяцію України з ЕС навіть у разі неухвалення законопроєкту щодо лікування Тимошенко за кордоном. Мотивацією ж позитивного голосування провладної більшости має бути не бандитський режим в Україні, а майбутнє України і Европи», – підсумував Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Валентин Королюк ...
Наступна новина: 22 листопада ц.р. ...

КОМЕНТАРІ