Остання звітність при анулюванні реєстрації платника ПДВ

Остання звітність при анулюванні реєстрації платника ПДВ

21.11.13 15:11 0 957
Особа, реєстрація платника ПДВ якої анулюється, зобов’язана подати податкову декларацію з ПДВ за останній податковий період, з урахуванням граничного терміну, а саме, протягом 20 (40) календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) періоду, в якому відбулося анулювання. Останнім звітним (податковим) періодом є період, який розпочинається від дня, що настає за останнім днем попереднього податкового періоду, та закінчується днем анулювання реєстрації.
Після закінчення граничних термінів подання звітності можливості для подання податкової декларації з ПДВ за останній звітний (податковий) період у суб’єкта господарювання та інші податкові періоди, за які звітність не подана та якого виключено з реєстру платників ПДВ, не має. В такому випадку нарахування ПДВ буде здійснено контролюючим органом та до такого платника будуть застосовані штрафні санкції.
Як повідомила в.о. начальника ГУ Міндоходів у Тернопільській області Марія Мельник, з початку року анульовано реєстрацію свідоцтв платника ПДВ 259 суб’єктам господарської діяльності Тернопільщини, в тому числі 177 підприємствам та 82 підприємцям.


Інформаційно–комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький центр первинної ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ