Прикарпатські платники поповнили місцевий бюджет більше ніж на 13 млн.грн.

Прикарпатські платники поповнили місцевий бюджет більше ніж на 13 млн.грн.

21.11.13 14:38 0 1029
З початку року суб'єктами господарювання області до місцевих бюджетів сплачено 13,4 млн. грн. збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності, що на 766,2 тис. грн. перевищує надходження в аналогічному періоді минулого року.
Зокрема, за здійснення роздрібної торгівлі представники бізнесу сплатили 8,3 млн. грн., що на 537,4 тис. грн. більше аналогічного періоду минулого року. Причому, 4,8 млн. грн. сплачено фізичними особами – підприємцями та 3,6 млн. грн. - юридичними особами.
Сума збору за торгівлю нафтопродуктами, скрапленим та стиснутим газом на стаціонарних, малогабаритних і пересувних автозаправних станціях (АЗС) склала 882,5 тис. грн., що на 76,8 тис. грн. перевищує минулорічні надходження.
Представники ресторанного бізнесу сплатили за патенти 2,8 млн. грн., що на 125,9 тис. грн. більше минулорічних надходжень, причому 95,8 тис. грн. або 76,1 відс. надходжень доводиться на підприємців – фізичних осіб.
Крім цього, понад 215 тис. грн. прикарпатськими платниками податків було сплачено за патенти на об'єкти, де встановлені більярдні столи, кегельбани і боулінги, а також інші об'єкти сфери розваг.
Нагадаємо, що порядок придбання, сплати, використання і ставки збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності встановлені ст.267 Податкового кодексу України. За порушення порядку отримання і розміщення торгового патенту передбачена відповідальність відповідно до ст. 125 ПКУ.

Прес-служба ГУ Міндоходів в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі поблизу ...

КОМЕНТАРІ