До уваги платників ! Звітність з єдиного соціального внеску в електронному форматі.

До уваги платників ! Звітність з єдиного соціального внеску в електронному форматі.

21.11.13 21:02 0 1123
Головне управління Міндоходів у Чернівецькій області нагадує, що Міністерством доходів і зборів України підготовлено відео-інструкцію щодо порядку сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. З відео можна ознайомитись за адресою: http://minrd.gov.ua/media-tsentr/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-2232/1145.html
Звіти про суми нарахованого ЄСВ можна надсилати в електронному вигляді, підписаними за допомогою безкоштовних ключів, виданих у пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Міндоходів.
Центр сертифікації ключів знаходиться за адресою м. Чернівці вул. Червоноармійська 200А в приміщенні Центру обслуговування платників податків ДПІ в м. Чернівцях І поверх, каб. 110 тел. (0372) 51-43-79. Крім того, в кожному Центрі обслуговування платників податків районних ДПІ та ОДПІ діють пункти реєстрації користувачів для надання послуг електронного цифрового підпису органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб’єктами господарської діяльності та фізичним особам, з можливістю безоплатної видачі посилених сертифікатів відкритих ключів.

Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ