Майже чотири тисячі буковинських платників подали звіт по ЄСВ через Інтернет

Майже чотири тисячі буковинських платників подали звіт по ЄСВ через Інтернет

21.11.13 21:45 0 3220
Такі результати звітування платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за жовтень місяць цього року зафіксували фахівці Головного управління Мін доходів Буковини.
Загалом, в області за жовтень нинішнього року було прийнято та оброблено майже 9 тис. звітів по нарахуванню ЄСВ. Перевагами електронного звітування скористалися майже 46 відсотків платників регіону, з них 2,3 тис. юридичних осіб та1,7 тис. фізичних осіб-підприємців.
За словами першого заступника начальника ГУ Міндоходів у Чернівецькій області Михайла Пердейчука: «Ми вживаємо всіх необхідних заходів для стимулювання платників до активного переходу, оскільки потенціал для залучення до електронного звітування завдяки вдосконаленню електронних сервісів від Міндоходів існує. Сьогодні запроваджено електронний формат документів звітності з єдиного внеску та можливості отримання платниками ЄСВ безкоштовного цифрового підпису, а також Міністерством доходів і зборів України підготовлено відео-інструкцію щодо порядку сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ