Відповідь Олега Тягнибока на відкритий лист журналістів

Відповідь Олега Тягнибока на відкритий лист журналістів

21.11.13 22:22 0 828
Шановні пані та панове журналісти, які підписали відкритого листа стосовно непорозуміння, що сталося в кулуарах парламенту 20 листопада 2013 року!

Ми шануємо журналістів, які разом із нами ведуть боротьбу за збереження громадянських та конституційних прав, прикладом чого, зокрема, стала спільна боротьба проти неперсонального голосування у Верховній Раді України. Без сумніву, журналісти мають право ставити політикам будь-які запитання і ми завжди з повагою ставимося до журналістської професії.

Щодо суті подій. Відповідаючи на запитання журналістки телеканалу “Інтер” Анни Панової щодо обставин інформаційного цькування, розпочатого горезвісними медіа-кілерами Шарієм, Чаленком та Шеляженком, які обслуговують чинний режим, народний депутат України Ірина Фаріон дослівно сказала: «…сміялася їм в очі: орлиці не сповідаються перед гієнами». Себто, очевидно, що фраза не адресувалася журналістці, а характеризувала тих, хто, маскуючись під журналістів, організовує кампанії цькування опозиціонерів.

Сьогодні, 21 листопада 2013 року, ще о 8-й годині ранку, в етері радіостанції “Львівська хвиля”, Ірина Фаріон чітко пояснила, кому адресувала свої слова: “Боже борони, що журналісти сприйняли ці слова на свою адресу. Мої слова адресовані винятково ось тим, хто зробив цю бурю в склянці води і брудний скандал, а журналістам я можу лише поспівчувати, що вони опинилися у тій багнюці разом зі мною…”. У жодному разі народний депутат не мала наміру образити ані конкретну журналістку, ані журналістську спільноту в цілому. Тому просимо не сприймати це на свою адресу.

З повагою,
Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Олег Тягнибок
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В місцеву скарбницю ...
Наступна новина: На Тернопіллі необережність ...

КОМЕНТАРІ