Олег Тягнибок: «Влада ламає комедію не лише перед українським суспільством, а й перед европейською і світовою спільнотою»

Олег Тягнибок: «Влада ламає комедію не лише перед українським суспільством, а й перед европейською і світовою спільнотою»

21.11.13 21:06 0 1035
«Розпорядження уряду Азарова про припинення процесу підготовки укладання угоди між Україною та Европейським Союзом ще раз підтвердило дволикість нинішнього режиму й доповнило картину тієї комедії, яку в залі парламенту ламала Партія регіонів, розводячись про нібито «юридичні моменти», які буцімто не дозволяють їм проголосувати за необхідні евроінтеграційні закони. Однак уже очевидно: усе, що відбувалося, – це була лише гра». Так лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок прокоментував розпорядження уряду Азарова про припинення процесу підготовки до укладання Угоди про асоціяцію між Україною та ЕС.

Голова парламентської фракції ВО «Свобода» також зазначив: «Так, ще немає остаточної заяви Президента, але ця гра була не тільки щодо опозиції і українського суспільства, цю брехливу гру влада вела і по відношенню до европейської і світової спільноти.

Ми закликаємо українців, усіх патріотів, які усвідомлюють, що наше майбутнє – це майбутнє в европейській родині, в европейському співтоваристві 24 листопада прийти до пам’ятника Шевченку на протест проти цієї ганебної позиції чинної влади. Реакція суспільства на цю гру влади однозначно буде. Ми вимагаємо завтра присутности всього уряду і готуємо на завтра відповідну постанову про відставку уряду Азарова як зрадників національних інтересів.

Европейські партнери шоковані нинішньою заявою уряду. Є інформація, що Янукович прагне виторгувати побільше грошей і можливість підписання Угоди про асоціацію без вирішення питання Тимошенко, але вони не враховують одного: методи совєцької психології, які вони застосовують у торгах з Росією, не можна застосовувати до европейських структур».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ