У Волинській області в дитсадку села Переспа Рожищенського району створені найкращі умови для навчання та дозвілля дітвори

У Волинській області в дитсадку села Переспа Рожищенського району створені найкращі умови для навчання та дозвілля дітвори

22.11.13 15:01 0 766
У дитсадку села Переспа Рожищенського району створені найкращі умови для навчання та дозвілля дітвори. У 2012-му в ДНЗ тривав капітальний ремонт, в ході якого облаштували додаткову групу для малечі, встановили новий котел, модернізували опалювальну систему.

Упродовж поточного року замінили дах та облаштували дитячі майданчики. Відтак, діти нині проводять час у просторих начальних та ігрових кімнатах, затишних спальнях. Також у дитсадку сучасні теплі санвузли, кухня, медична кімната, спортивний та актовий зали.

в рамках робочої поїздки районами Волині, голова облдержадміністрації Борис Клімчук відвідав дитсадок та ознайомився із його роботою.

Як розповіла завідувач Переспівського ДНЗ Валентина Макарук, заклад нині відвідує 58 дітей, завдяки відкриттю минулоріч додаткової групи, місць вистачає для усіх бажаючих і черги до дитсадка немає. Окрім того, створено п’ять додаткових робочих місць.

«Без сприяння районної, обласної влади, без розуміння голови облдержадміністрації Бориса Клімчука переспівські діти не мали б такого гарного садочка», - особливо підкреслила Валентина Макарук.

Довідково:

Кошторисна вартість робіт із ремонту дитсадка та облаштування додаткової групи становила понад 1 млн грн.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ