У Волинській області в Ковельському районі модернізують та будують освітні заклади

У Волинській області в Ковельському районі модернізують та будують освітні заклади

22.11.13 17:30 0 878
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук з робочою поїздкою працює в Ковельському районі. У селі Поворськ він оглянув котельне господарство місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів, де навчається майже дві сотні учнів. В школі замінили котел та зовнішню тепломережу за чверть мільйона гривень. Тепер тепло буде не лише у навчальному закладі, а й в дитсадку та амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яка обслуговує майже 4000 жителів 9 навколишніх населених пунктів.

Також у Поворській школі капітально відремонтували покрівлю: встановили шатровий дах. Також модернізували спортивну залу. Зараз є потреба встановити там енергозберігаючі вікна, окрім того необхідно замінити й вхідні двері до школи. Як наголосив Борис Клімчук, фінансову допомогу на ці роботи надасть обласна організація «Партії регіонів» та обласний благодійний фонд «Рідна Волинь».

"Тут ми бачимо результат роботи інінціативної, небайдужої громади, яка намагається вирішувати питання самостійно. А допомагати тим, хто небайдужий і не чекає - це правильно",- зауважив голова облдержадміністрації.

Директор школи Наталія Демчук подякувала владі за капітальний ремонт закладу і зазначила, що в разі подальшої підтримки школа зреалізує усі свої напрацьовані проекти.

Ознайомився Борис Клімчук і з будівництвом школи в селі Білин цього ж району. Тут навчальний заклад будують за Дорученням Президента України Віктора Януковича. На будівельному майданчику працює 36 працівників. Вони перекривають будівлю та зводять спортзал, щоб до кінця року закінчити капітальне будівництво. А в наступному - перейти до внутрішньооздоблювальних робіт.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Повторно проведено ...
Наступна новина: Україна належить до країн з ...

КОМЕНТАРІ