В Закарпатській області мукачівські оперативники вилучили від наркозбутника метамфетамін

В Закарпатській області мукачівські оперативники вилучили від наркозбутника метамфетамін

22.11.13 17:21 0 827
В одному з спальних мікрорайонів Мукачева працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків спільно з розшуковиками міськвідділу затримали мукачівця, який мав намір збути наркотичну речовину метамфетамін.

Правоохоронці в ході спецоперації «Батискаф», яка має на меті перекриття каналів витоку наркотичних речовин у незаконний обіг, вночі затримали мукачівця з трьома шприцами, наповненими білим порошком – метамфетаміном. Окрім того, під час огляду в присутності понятих з кишень 34-річного чоловіка працівники міліції вилучили згортки фольги, два мобільні телефони та гроші в сумі 400 грн.

Із пояснень раніше судимого чоловіка, шприци з наркотиками він тримав у руці, щоб передати їх потенційному покупцю, однак даний факт він заперечує. Так само безробітний молодик не зміг пояснити, звідки взяв гроші, метамфетамін і для кого він був призначений.

На момент затримання, розповідають оперативники, чоловік перебував під дією наркотичних речовин, хоча і цей факт спочатку він заперечував.

Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.309 Кримінального кодексу України. Раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотиків та шахрайство. Вилучений порошок направлено для дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Проводиться подальша перевірка.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МВФ у грудні розгляне ...
Наступна новина: Повторно проведено ...

КОМЕНТАРІ