В Закарпатській області хустські міліціонери завітали з лекцією до школи

В Закарпатській області хустські міліціонери завітали з лекцією до школи

22.11.13 10:30 0 882
Міліція Хустщини активно співпрацює з педагогічними колективами міста та району, приділяє особливу вагу профілактичній роботі з дітьми. За ініціативою начальника Хустського МВ УМВС полковника міліції Василя Турдая, за кожним навчальним закладом закріплені працівники міліції, які відвідують школи та проводять лекції правового характеру.

От і днями оперативник сектору кримінальної міліції у справах дітей Василь Дубляк провів пізнавальні уроки в третіх та четвертих класах ЗОШ №2 м.Хуст. Школярі із цікавістю в очах слухали людину у формі, ставили свої запитання та просили порад. Незважаючи на доволі юний вік, учні чудово сприймали почуте та активно дискутували на теми, що порушувались під час бесіди.

Робота хустської міліції, її специфіка та напрямки діяльності, правопорушення серед підлітків та види відповідальності, законність, дисципліна та неухильне виконання вимог батьків та вчителів – стали основними питаннями зустрічей.

– Наше завдання, як правоохоронців, зробити все можливе, щоб діти зростали сумлінними громадянами, не йшли хибними шляхами і не порушували Закону, –зазначив начальник міліції Василь Турдай.

Задоволені діти подякували правоохоронцю за візит та пообіцяли рости сумлінними та слухатись своїх наставників.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Луческу каже, що Україну ...

КОМЕНТАРІ