В Закарпатській області заступник начальника Іршавської міліції спілкувався з мешканцями села Гребля

В Закарпатській області заступник начальника Іршавської міліції спілкувався з мешканцями села Гребля

22.11.13 12:43 0 796
Днями з робочим візитом у селі Гребля, що на Іршавщині, побував заступник начальника районного відділу міліції підполковник Федір Петер. Керівник провів у приміщенні сільської ради виїзний прийом громадян.

У криміногенному плані село Гребля спокійне, протягом року тут було лиш декілька дріб′язкових звернень громадян.

До підполковника Петера спершу звернулися місцеві мешканці та посадові особи сільської ради. Керівник міліції обговорив з активом села роботу дільничного інспектора лейтенанта міліції Івана Білогорки та вислухав пропозиції щодо забезпечення охорони громадського порядку під час проведення масових заходів та релігійних свят.

Директор Греблянської загально-освітньої школи Марія Боднар висловила подяку згаданому дільничному інспектору за проведену профілактичну роботу серед учнів школи.

Наступною на прийом завітала заступник директора місцевої школи Єлизавета Штефаньо, яка попросила, щоб працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей один раз на чверть відвідували школу та при необхідності разом з нею навідались до учнів додому. Крім цього, порушувалось питання забезпечення громадського порядку під час проведення вечорів відпочинку. Підполковник міліції попросив адміністрацію школи про проведення даних заходів повідомляти у райвідділ, тоді буде офіційно направлено на охорону громадського порядку працівників міліції.

Мешканка Греблі під час прийому цікавилась результатами пошуків мобільного телефону вартістю більше 1000 грн, який її внучка втратила ще влітку. Федір Рудольфович відразу дав вказівку працівникам міліції з′ясувати обставини, при яких було втрачено телефон.

Від багатьох мешканців села надійшли скарги на диско-клуб у сусідньому селі. Особливо турбуються батьки, у яких там частенько відпочивають діти. Адже диско-клуб має погану репутацію серед місцевих жителів, охоронці закладу поводять себе нахабно по відношенню до відвідувачів. У вихідні та святкові дні біля диско-клубу багато приїжджих відвідувачів, навіть із сусідніх районів. Федір Петер запевнив присутніх, що буде проведена бесіда з власником розважального закладу щодо недопущення охоронцями противоправних дій по відношенню до відвідувачів.

У робочому порядку були розглянуті й інші питання, що стосуються роботи міліції.

На завершення заступник начальника районного відділу міліції підполковник Федір Петер повідомив, що кожне питання буде взято на контроль, щоб через деякий час зібратись знову та повідомити громадян про зроблену роботу.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: 22 листопада 2013 року ...

КОМЕНТАРІ