В Закарпатській області виноградівське секс-таксі приїхало на кінцеву зупинку…

В Закарпатській області виноградівське секс-таксі приїхало на кінцеву зупинку…

22.11.13 14:08 0 728
Свого часу житель Виноградова, 28-річний Станіслав, уже побував на лаві підсудних. Причиною стали крадіжки, котрі він скоїв. Здавалося б, у свої молоді роки він повинен був зробити серйозні висновки і розпочати життя, як мовиться, з чистого листа. Спочатку ніби так і було. Молодик став у місті працювати таксистом…

Оперативна інформація про те, що у Виноградові з’явилися молоді дівчата, які надають секс-послуги, надійшла до місцевих працівників міліції. Крім цього, аналогічну інформацію отримали і відповідна служба в УМВС, котра розкриває подібні злочини. Оперативники добре розуміли, що древнім ремеслом молодиці займаються під чиїмось керівництвом. Але хто їх сутенер? На ці та інші питання й шукали відповідь правоохоронці.

Після ряду проведених оперативних комбінацій міліціонери вийшли на слід відомо вже Стаса, котрий, відкривши підприємницьку діяльність, таксував у місті. Та, як з’ясувалося насправді, під прикриттям таксування городянин організував свій підпільний бізнес, який підпадає під відповідну статтю Кримінального кодексу. Відтак стало відомо, що молодик втягнув у заняття проституцією кількох молодих дівчат, зважаючи на їх поганий матеріальний стан. Певніше за все, таксист пообіцяв їм добрий заробіток. Поставку клієнтів та контроль щодо секс-бізнесу він також узяв на себе. Дівчатам лише потрібно було «якісно працювати». Про те, що про нього може довідатися міліція, навіть не припускав думки…

…18-річну Антоніну (ім’я змінено) з її сексуальним партнером оперативники затримали на гарячому. Як з’ясувалося, за кілька годин інтимної втіхи гість заплатив 800 гривень. Під час проведення операції гроші вилучено. Затримано й сутенера, котрий організував цей кримінальний бізнес.

За цим фактом порушено кримінальне провадження. Не виключено, що цього разу за скоєння аморального злочину Станіслав потрапить за грати. Але останню точку над «і» повинно поставити правосуддя.

Іван ЛАДЖУН

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівські депутати ...

КОМЕНТАРІ