Розвиток туристичної сфери Хмельниччини
За сприяння та безпосередньої участі Управління інфраструктури та туризму обласної державної адміністрації 19 листопада 2013 року в Хмельницькому кооперативному торгівельно-економічному інституті спільними зусиллями комісії суспільних дисциплін, кафедри готельно-рестораної справи, навчально-виробничого комплексу ХКТЕІ кафе «Меркурій», студентського наукового товариства організовано та проведено науково-практичний круглий стіл «Етнокультурні чинники у формуванні традицій української національної кухні». ». У зв’язку з позиціонуванням Хмельниччини як туристичної області великого значення набуває практика систематичного висвітлення в інформаційних ресурсах особливостей діяльності ресторанних закладів, які є візитівкою нашого міста, області, відображають його історію, національний колорит, виступають вагомою туристичною принадою.
В роботі взяли участь представники міського осередку спілки поляків України, загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. з польською мовою навчання (м.Городок), Хмельницького благодійного фонду «Хесед Бешт», закладів ресторанного господарства: «Ресторація Шпігеля», «Арарат», «Цимес», «Весела підкова», «Победа», Хмельницького м’ясопереробного підприємства «ПП Рикун».
Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
КОМЕНТАРІ