На Хмельниччині дільничний інспектор міліції, роблячи профілактичний подвірний обхід, розкрив крадіжку дворічної давнини

На Хмельниччині дільничний інспектор міліції, роблячи профілактичний подвірний обхід, розкрив крадіжку дворічної давнини

22.11.13 10:06 0 950
У Чемеровецькому районі дільничний інспектор міліції, відвідуючи з профілактичними візитами мешканців своєї дільниці, розкрив крадіжку електроінструменту, вчинену ще два роки тому.

У одному з домогосподарств правоохоронець помітив електроприлади, схожі за описом на вкрадені у 2011 році з місцевого недобудованого магазину. Тоді зловмисник уночі проник до приміщення за допомогою шматка металевої арматури через отвір у стелі та викрав електроточило і кутову шліфувальну машинку зі станиною. Загальний збиток, заподіяний крадіжкою власникові магазину, склав понад 1600 гривень. Добре пам’ятаючи опис викраденого майна, міліціонер поцікавився у господаря будинку, де той взяв інструмент. Чоловік розповів, що придбав за дуже вигідною ціною кілька років тому у знайомого. Далі до справи підключилися оперативники з Чемеровецького райвідділу міліції та за кілька годин затримали підозрюваного.

Зловмисник зізнався у скоєному і розповів, що на той час мав значні фінансові труднощі. Аби поправити своє матеріальне становище, вчинив крадіжку і продав викрадене. Тепер чоловік понесе кримінальну відповідальність відповідно до ч.3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: «Стежками ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ