На Хмельниччині рятувальники провели навчально-тренувальні збори з працівниками місцевих пожежних команд

На Хмельниччині рятувальники провели навчально-тренувальні збори з працівниками місцевих пожежних команд

22.11.13 09:30 0 822
20 листопада на базі 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини керівництвом Деражнянського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області проведено навчально-тренувальні збори з працівниками місцевих пожежних команд, які функціонують на території району.

У ході проведення заходу, пожежним роз’яснені нормативні документи, які регламентують проведення робіт із ліквідації пожеж та надзвичайних ситуацій. Підняті питання організації аварійно-рятувальних, пожежно-рятувальних та інших невідкладних робіт спрямованих на рятування життя людей та збереження їх здоров’я.

Особливу увагу рятувальники звернули на порядок залучення сил і засобів на гасіння великих і складних пожеж, ліквідації аварій та наслідків стихійних лих у населених пунктах району.

Співробітники ДСНС району продемонстрували можливості підрозділу при гасінні умовної пожежі, ознайомили працівників місцевих пожежних команд з пожежною, спеціальною технікою та аварійно-рятувальним обладнанням, яке знаходиться на озброєнні у підрозділі.

Деражнянський РС ГУ ДСНС

України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі презентували ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ