Хмельницьким міліціонерам знадобилась одна доба, щоб затримати підозрюваного у жорстокому вбивстві самотньої пенсіонерки

Хмельницьким міліціонерам знадобилась одна доба, щоб затримати підозрюваного у жорстокому вбивстві самотньої пенсіонерки

22.11.13 17:14 0 837
Безробітний двадцятирічний юнак з Віньковецького району заради грошей до смерті забив самотню пенсіонерку.

Сімдесятирічна бабуся не мала ні дітей, ні близьких родичів, тому до неї час від часу навідувалася соціальна працівниця. Саме вона і запідозрила щось неладне, коли бабуся не відчинила дверей, та викликала міліцію і сільського голову. Коли помешкання відкрили, бідолашна лежала у сінях з розбитою головою.

Як розповіли сусіди убитої, напередодні вбивства бабуся отримала пенсію та розрахунок за проданий земельний пай — усього близько трьох тисяч гривень. Гроші старенька жінка зберігала у коморі серед порожніх банок, причому не приховувала цього.

На слід підозрюваного працівники міліції вийшли уже за добу. Ним виявився молодий односельчанин бабусі. Скоївши вбивство, юнак одразу поїхав до обласного центру розважатися. Там його і затримали правоохоронці. Спочатку хлопець усе заперечував, але, заплутавшись у власній брехні, зізнався у скоєному та показав, де заховав молоток, яким убивав пенсіонерку.

Наразі юнак перебуває під арештом у слідчому ізоляторі. Стосовно нього відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 2 статті 115 Кримінального кодексу України — навмисне вбивство. За свій жорстокий вчинок хлопець може провести за ґратами до 15 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ