В Івано-Франківській області в Тлумацькому районі чоловік обікрав малозабезпечену сім'ю

В Івано-Франківській області в Тлумацькому районі чоловік обікрав малозабезпечену сім'ю

22.11.13 09:30 0 844
До Тлумацького райвідділу міліції зателефонувала 31-річна жителька одного з сіл району та повідомила, що невідома особа викрала з підсобного приміщення її курей.

Як з’ясувалось, жінка одна виховує двох малолітніх дітей 10-ти та 12-ти річного віку, сім’я у них малозабезпечена. Одного ранку, коли жінка йшла випускати курей зі стодоли, то побачила, що двері були відчиненими, а п’ять свійських птахів зникло. Відтак одразу ж зателефонувала в міліцію.

Слідчо-оперативна група райвідділу, яка проводила огляд місця події побачила, що по селу іде чоловік з мішком, в якому щось ворушиться. Не важко було здогадатись, що в мішку знаходились кури, які він викрав у односельчанки. 48-річний чоловік зізнався у скоєному, а птахів повернув. Правопорушник виявився раніше судимим за ч.2 статті 187 (розбій). Зі слів жителів села він веде антисоціальний спосіб життя та вчиняє дрібні крадіжки.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 статті 185 КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівська ...

КОМЕНТАРІ