Львівщина отримала додатковий транш субвенції для надання пільг з послуг зв’язку та інших передбачених законодавством пільг

Львівщина отримала додатковий транш субвенції для надання пільг з послуг зв’язку та інших передбачених законодавством пільг

22.11.13 12:24 0 856
За підсумками робочих зустрічей голови обласної державної адміністрації Олега Сала у Кабінеті Міністрів України та центральних органах виконавчої влади, Міністерством фінансів України 20 листопада Львівщині додатково перераховано 6,0 млн.грн. субвенції з державного бюджету на надання пільг з послуг зв’язку, інших передбачених законодавством пільг та компенсацій за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Дані кошти передані місцевим бюджетам для спрямування за призначенням.

Зокрема, бюджету міста Львова спрямовано субвенцію в сумі 3,7 млн.грн., що дасть можливість врегулювати ситуацію з пільгового перевезення пасажирів в міському електротранспорті та погасити заборгованість з виплати заробітної плати перед працівниками ЛКП “Львівелектротранс”.

Зазначимо, з початку року місцеві бюджети отримали коштів субвенції на цю мету в сумі 72,6 млн.грн. або 82,7 % до річних призначень, що дозволило в повному обсязі погасити заборгованість з пільг та компенсацій за 9 місяців 2013 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина – колиска ...
Наступна новина: На Тернопіллі участь у ...

КОМЕНТАРІ