Лев Захарчишин: «Туристична галузь Львівщини потребує промоції»

Лев Захарчишин: «Туристична галузь Львівщини потребує промоції»

22.11.13 13:29 0 715
Про це заступник директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму ОДА Лев Захарчишин зазначив під час прес-конференції. За його словами, туристична галузь для Львівщини є однією з пріоритетних, визначених стратегією розвитку області на 2013 рік. Львівщина володіє третиною пам’яток історії України.

«Одним із основних завдань у туристичній галузі є промоція. То ж перед нами стоїть чітке завдання – скористатись тим туристичним потоком, який має місто Львів, і запропонувати нашим гостям, як вітчизняним, так і іноземним, пам’ятки, розташовані неподалік від міської зони, однак які мають важливе культурне значення», – наголосив заступник директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму.

Своєю чергою начальник управління туризму та курортів Оксана Погорілко зауважила, що Львівська облдержадміністрація здійснює активну діяльність щодо розвитку та популяризації рекреаційного потенціалу Львівщини.

«Ми досягли деяких досягнень в напрямку розвитку інфраструктури, створенні і впровадженні нових маршрутів, організації нових міжнародних проектів, що підвищує популярність Львівщини», – повідомила О.Погорілко.

Окрім цього вона зазначила, що Львівщина перша в Україні почала ознакувати автошляхи: «Цього року поставлено 24 знаки на автостраді Львів-Чоп на ділянці від Львова до с. Івашківці Сколівського району. У минулому році ми ознакували шлях зі Львова до Краківця, а ще раніше – від Львова до Рави-Руської», – розповіла начальник управління туризму та курортів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гравця збірної Хорватії ...
Наступна новина: Чернівецьким вчителям ...

КОМЕНТАРІ