Львівщина випереджає графік охоплення дітей позашкільною освітою

Львівщина випереджає графік охоплення дітей позашкільною освітою

22.11.13 19:27 0 879
21 листопада, під час прес-конференції заступник директора департаменту освіти та науки Роман Бабій розповів про перші результати забезпечення в області збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».

Як повідомлялось під час прес-конференції, одним із основних завдань позашкільної освіти є розвиток творчих здібностей дітей. Позашкільні навчальні заклади функціонують не тільки в системі освіти, а і в системі культури та фізичної культури та спорту. В освіті нині функціонує 124 позашкільні навчальні заклади, в системі культури – 76, а система фізичного виховання охоплює 54 навчальні заклади.

«Відповідно до соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» перед нами поставлено 2 основні завдання. Зокрема це розширення мережі позашкільних навчальних закладів та доведення кількості дітей, охоплених позашкільною освітою, до показника 70 %. На Львівщині позашкільною освітою охоплено 80,4% дітей, а це близько 202 тис дітей», – поінформував Роман Бабій.

За словами заступника директора департаменту освіти та науки, важливим досягненням є те, що Львівщина займає 4 місце серед областей України за результатами 3-го етапу всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. Окрім цього Роман Бабій завважив, що Львівщина, за результатами всеукраїнських олімпіад, займає перші сходинки.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: працівники ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ