У Львові з кіосками "Інтерпрес", у яких незаконно продають сигарети, розірвуть договір оренди

У Львові з кіосками "Інтерпрес", у яких незаконно продають сигарети, розірвуть договір оренди

22.11.13 08:28 0 941
Депутати Львівської міської ради вилучили з Перспективної схеми розміщення малих архітектурних форм 22 об'єкти, що належать ТзОВ "Інтерпрес". Причиною цього рішення є невиконання підприємством ухвали Львівської міської ради про заборону продажу тютюнової продукції в газетно-журнальних кіосках. Про це 21 листопада 2013 року під час сесії Львівської міської ради розповів голова постійної депутатської комісії з питань архітектури, містобудування та охорони історичного середовища ЛМР свободівець Андріян Гутник.

За словами депутата, зазначені 22 об'єкти отримували дозвіл на торгівлю газетно-журнальною продукцією без права продажу тютюну та слабоалкогольних напоїв. У відповідь на численні скарги городян щодо продажу сигарет неповнолітнім у мережі "Інтерпрес" депутати Львівської міськради своєю ухвалою підтвердили заборону на реалізацію тютюнових виробів у кіосках, які продають газетно-журнальну продукцію та дитячу літературу.

"На жаль, ТзОВ "Інтерпрес" і далі порушує закон. Реалізацію тютюнової продукції, зокрема неповнолітнім, не припинено. Тому ми вилучили кіоски-порушники з перспективної схеми. Також ми зобов'язали Департамент економічної політики розірвати договори оренди землі та договори оренди окремих конструктивних елементів благоустрою із цими суб'єктами підприємницької діяльності", – зазначив Андріан Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Тернопільському вищому ...

КОМЕНТАРІ