Львівські депутати зобов'язали чиновників демонтувати "шоколадну каналізацію" з фасаду будинку по вул. Сербській

Львівські депутати зобов'язали чиновників демонтувати "шоколадну каналізацію" з фасаду будинку по вул. Сербській

22.11.13 18:03 0 802
Три з половиною місяці знадобилося начальнику управління історичного середовища Львівської міської ради та голові Галицької районної адміністрації, щоби знайти у собі мужність і підготувати необхідну ухвалу, що забезпечила би демонтаж незаконно встановлених конструкцій на фасаді будинку №3 по вул. Сербській. Така "швидкість" узгодження рішень є яскравим прикладом неефективності діючої структури виконавчих органів влади та абсолютної безвідповідальності чиновників Садового. Про це 21 листопада 2013 року під час сесії Львівської міської ради заявив голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Маркіян Лопачак.

За словами свободівця, впродовж кількох місяців громада була свідком того, як міський голова та його чиновники кволо використовували свої посадові повноваження, щоби розв'язати питання незаконного встановлення "шоколадної каналізації" на фасаді будинку № 3 по вул. Сербській. Більше того, часом складалось враження наче вони намагаються спустити цю проблему "на гальмах".

"Депутатський корпус Львівської міськради одностайно заявив, що допоки органи влади не знайдуть дієвого механізму демонтажу незаконно встановленої конструкції кожної сесії розглядатиме це питання номером один порядку денного. Власне, вперта байдужість до проблеми та абсолютна безпорадність чиновників у питанні охорони історичного середовища міста стали причиною голосування щодо відставки відповідальних очільників трьох управлінь Львівської міської ради. Аби з демонтажем конструкцій не "затягнули" я ініціював внесення до положення ухвали пункту про зобов'язання чиновників виконати всі необхідні роботи до 5 грудня 2013 року", – зазначив Маркіян Лопачак.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ