Депутати заборонили секті Догнала проводити масові заходи біля храмів Львова

Депутати заборонили секті Догнала проводити масові заходи біля храмів Львова

22.11.13 15:53 0 700
21 листопада 2013 року депутати Львівської міської ради заборонили секті Догнала проводити масові заходи біля храмів м. Львова. За проєкт ухвали "Про впорядкування проведення масових заходів біля Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла у м. Львові", авторства свободівця Любомира Мельничука, проголосували усі присутні в залі міські обранці. Більш того, цей документ отримав погодження від юридичного відділу Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Як повідомив голова постійної депутатської комісії з питань законності Любомир Мельничук, ухвала передбачає заборону проведення будь-яких масових заходів на прилеглій території до Гарнізонного храму св. Апостолів Петра і Павла без погодження з релігійною місією "Центр Військового Капеланства" Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ.

"Також окремим пунктом ми зазначили про неможливість одночасного проведення богослужінь та будь-яких інших масових заходів поблизу інших міських храмів. Це зроблено, аби унеможливити появу сектантів біля інших львівських церков", – зазначив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Уряд скоригує ...
Наступна новина: м. Новгород-Сіверський: ...

КОМЕНТАРІ