Львівські депутати закликали Садового посприяти у встановленні пам'ятника-фігури "Святої Покрови – опікунки Української Повстанської Армії"

Львівські депутати закликали Садового посприяти у встановленні пам'ятника-фігури "Святої Покрови – опікунки Української Повстанської Армії"

22.11.13 13:07 0 750
21 листопада 2013 року під час сесії Львівської міської ради депутат від ВО "Свобода" Ірина Шалаковська зачитала депутатське звернення до міського голови Львова А.Садового щодо сприяння у відведенні земельної ділянки для встановлення пам'ятника-фігури "Святої Покрови – опікунки Української Повстанської Армії".

Як зазначила Ірина Шалаковська, з цього приводу до неї звернулися представники громади Львова та Благодійний громадський фонд "Літопис УПА" ім. Володимира Макара. До авторського колективу входить відомий в Україні скульптор Петро Кулик, який свого часу подарував місту виготовлений ним пам'ятник Івану Підкові, а також відомі архітектори Володимир Блюсюк, Юрій Верхола, Олег Хамар, Костянтин Малярчук.

"Кошти на пам'ятник авторський колектив зібрав самотужки, потрібне тільки місце встановлення та кошти на благоустрій. Вимагаю від міського голови замість позірної патріотичності продемонструвати повагу до думки громади та в терміновому порядку вирішити позитивно це питання", – зазначила свободівка.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна взяла участь у ...
Наступна новина: На Тернопіллі конкурс ...

КОМЕНТАРІ