У Львівській області стрийські правоохоронці встановили особу грабіжника, який викрав скриньку з пожертвами

У Львівській області стрийські правоохоронці встановили особу грабіжника, який викрав скриньку з пожертвами

22.11.13 11:40 0 864
Співробітники кримінальної міліції у справах дітей Стрийського міськвідділу міліції встановили особу зловмисника, який наприкінці жовтня цього року викрав скриньку з пожертвами з приміщення магазину, що знаходиться у центральній частині міста Стрия.

Так, 22 жовтня у Стрийський міськвідділ міліції зателефонувала 39-річна місцева жителька, яка працює продавцем в одному з промислових магазинів, що знаходиться в центральній частині міста. Жінка повідомила про те, що близько 13 години у магазин зайшов невідомий чоловік, схопив з прилавку скриньку для пожертв і вибіг з приміщення.

Заявниця зазначила, що намагалася наздогнати грабіжника, кричала йому в слід. Однак, на її зауваження він не реагував і вибіг з магазину. Викрадена скринька для пожертв належить одному із благодійних фондів.

«У результаті проведених заходів оперативники встановили, що скриньку з пожертвами викрав 17-річний мешканець Стрия, студент одного з місцевих училищ. Парубок зізнався, що викрадені гроші потратив на власні потреби. У скриньці, за його словами, було близько 300 гривень. Як наразі встановлено в ході слідства, на його рахунку ще одне пограбування. Наприкінці вересня цього року з приміщення аптеки, що знаходиться поблизу місцевого ринку, йому вдалося відкрито викрасти скриньку для пожертв, в якій містилося 138 гривень», - розповів очільник міліції Стрийщини Василь Кулик.

Слідчі міськвідділу міліції за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1 та 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України розпочали досудове розслідування. За вчинене юнаку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна взяла участь у ...
Наступна новина: План виконання робіт ...

КОМЕНТАРІ