В Житомирській області новий автомобіль швидкої допомоги надійшов до Коростишівського району

В Житомирській області новий автомобіль швидкої допомоги надійшов до Коростишівського району

22.11.13 10:16 0 894
Житомирщина посідає друге місце за напрямом «Освіта і охорона здоров’я» у рейтингу Кабінету Міністрів України. Це результат успішної реалізації в області ініційованого Президентом України процесу реформування галузі охорони здоров’я. Однією з головних складових його є забезпечення якісної та своєчасної екстреної медичної допомоги жителям області, яке можливе лише за наявності необхідної кількості спеціально обладнаних автомобілів швидкої допомоги.

21 листопада Коростишівський район отримав від обласної влади автомобіль швидкої допомоги класу В. Медичному колективу Коростишівської центральної районної лікарні вручав автомобіль заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк.

«Поступово автомобілями швидкої допомоги буде забезпечена вся область, в тому числі й Коростишівський район. Нещодавно 4 таких машини отримав Центр екстреної допомоги та медицини катастроф у Житомирі. сучасну карету швидкої допомоги обласна влада передає Коростишівщині, оснащену всім необхідним медичним обладнанням для надання кваліфікованої допомоги пацієнтам», - сказав Олександр Андрійович.

Головний лікар Коростишівської центральної районної лікарні Ігор Лукашенко зауважив, що це суттєва допомога жителям району, адже щодня працівники швидкої допомоги рятують людські життя.

Нагадаємо, що нещодавно очільники області передали 6 автомобілів швидкої допомоги Центру екстреної допомоги та медицини катастроф. Автопарк «швидкої» поповнився на 4 автомобілі класу В та 2 реанімобілі класу С для дорослого та дитячого населення.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ