Міжнародний республіканський інститут співпрацює з Тернополем

Міжнародний республіканський інститут співпрацює з Тернополем

22.11.13 11:07 0 821
21 листопада відбулась зустріч секретаря міської ради Ігоря Турського з директором Міжнародного республіканського інституту (МРІ) в Україні Майклом Дракманом.

Представники МРІ презентували результати досліджень «Муніципальні проблеми в містах України», а також обговорили напрямки майбутньої співпраці. Відтак уже найближчим часом, буде організовано семінар для громадських організацій «Інструменти місцевої демократії в Тернополі: теорія та практика».

«Щиро вдячний керівництву Міжнародного республіканського інституту за співпрацю. Буквально нещодавно закінчилась освітня програма для депутатів міської ради і незабаром розпочнеться для активістів громадських організацій. Результати дослідження, які Ви презентували ми детально вивчимо та застосуємо у нашій роботі», - сказав Ігор Турський.

По закінченню зустрічі представники Міжнародного республіканського інституту відвідали Центр надання адміністративних послуг, який, за їхніми словами, чи не перший в Україні що, окрім самих послуг, ще й видає національні паспорти.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині викрадача ...
Наступна новина: У Женеві тривають ...

КОМЕНТАРІ