У Тернополі продовжують ремонтувати дороги

У Тернополі продовжують ремонтувати дороги

22.11.13 15:21 0 701
У місті ще тривають роботи по облаштуванню вулиць Гайової, Спортивної, Симоненка, прибудинкової території на вулицях Злуки та Богдана Лепкого, а також пішохідної доріжки у паку «Топільче».

«Ведуться роботи на Гайовій, в районі вулиць Замонастирська до Гайової Бічної, там уже поставлено два шари асфальтобетонну, третій завершальний шар будемо встановлювати на наступний рік, - розповідає Ярослав Копча, головний інженер відділу технагляду міськради. – На вулиці Гайовій ведуться роботи по облаштуванню тротуару фігурними елементами мощення. Також ведуться роботи на вулиці Спортивній – там ремонт дороги разом з новим світлофорним об’єктом».

На вулиці Симоненка продовжується завершальним етап робіт - встановлюють дорожні знаки і облаштовують розмітку. Завершені ремонтні роботи дороги на вулиці Морозенка, загальна вартість робіт склала 950 тисяч гривень.

«Ведуться роботи капітального ремонту прибудинкової території на вулиці Злуки 41-43 та відбувається облаштування мереж дощової каналізації, - відзначає Ярослав Копча. – Відбуваються ремонті роботи дворового проїзду на вулиці Богдана Лепкого і в районі садочків. На пішохідній доріжці в парку «Топільче» встановлюємо фігурні елементи мощення. Плануємо завершити роботи до першого снігу».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ