На Тернопіллі у селі Вигода, Заліщицького району запалили голубий вогник

На Тернопіллі у селі Вигода, Заліщицького району запалили голубий вогник

22.11.13 10:37 0 998
Голова Тернопільської облдержадміністрації разом з головою правління ПАТ "Тернопільгаз" взяли участь у урочистому запаленні факела газопроводу у селі Вигода, Заліщицького району. Це село стало 918 населеним пунктом Тернопільщини, у якому запалав голубий вогник.

"Я вітаю усіх мешканців села Вигода з успішним заверешенням довгоочікуваної газифікації Вашого села, - сказав у вітальному слові Валентин Хоптян. - Влада області та району разом з публічним акціонерним товариством «Тернопільгаз» активно працювала над вирішенням даної проблеми і приємно звітувати перед мешканцями за успішно проведену роботу. Президент України ставить завдання об'єднувати зусилля влади, бізнесу і громади. Ми так і зробили. Тепер село з газом! Хочу зазначити, що на сьогоднішній день природним газом залишилося газифікувати ще 130 населених пунків нашого краю, чотири з них в Заліщицькому районі".

Газ у с.Вигоді з'явився у 110 дворах. За словами голови правління ПАТ «Тернопільгаз» Олега Караванського, у наступному році урочисте запалення факела відбудеться у селі Колодрібка, Заліщицького району.

Окрім цього голова області оглянув у селі Вигода школу-садочок та ознайомився з роботою місцевого ФАПу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луческу каже, що Україну ...
Наступна новина: Андріян Гутник: ...

КОМЕНТАРІ