На Тернопіллі конкурс призначено на 5 грудня

На Тернопіллі конкурс призначено на 5 грудня

22.11.13 13:15 0 727
Два об’єкти державного майна потрібно оцінити, щоб визначити їх ринкову вартість для подальшого розрахунку орендної плати.

У Підволочиську (вул. Д. Галицького,67) це – нежитлові приміщення площею 150,19 кв.м на першому поверсі адмінбудинку, що перебуває на балансі управління ПФУ в Підволочиському районі. У Тернополі (вул. Львівська,1) – нежитлове приміщення у підвалі студентського гуртожитку №1 (кабінет) загальною площею 11,7 кв.м, що перебуває на балансі ТНЕУ.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 5 грудня 2013 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 28 листопада включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85.Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” №46 (791) за 20 листопада 2013 року.

Прес-служба Регіонального відділення ФДМУ по Тернопільській області

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські депутати ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ