Головна мистецька подія грудня у Карпатах – проект «Гори України»

Головна мистецька подія грудня у Карпатах – проект «Гори України»

22.11.13 14:00 0 756
У суботу, 28 грудня, художники з різних міст України та Білорусії зберуться у Яремчі на виставку-продаж полотен, намальованих впродовж цього року у карпатських горах. Захід відбудеться у найкращому готелі міста – «Romantic» (http://romantikspahotels.com/).

Початок о 19:00.

До Вашої уваги будуть представлені картини таких художників: Сергія Савченка, Володимира Богуславського, Лідії Богуславської, Ігоря Филипіва, Миколи Сівака, Ірини Данилів-Флінти, Миколи Шевчука, Андрія Гуменюка, Миколи Ткачика, Миколи Сівака, Віталія Писарюка, Уляни Нищук-Борисяк, Віталія Гвоздинського, Алевтини Кляповської, Андрія Іваника, Дем’яна Перетятка, Татяни Гуринович, Ярини Турчиняк, Оксани Богуславської.

Півсотні полотен олійного живопису, вечір камерної музики від фестивалю karpatyArt за участі провідних музикантів Прикарпаття, показ мод відомого львівського дизайнера Уляни Барабаш та колекція від Ivaschenko Design, фуршет.

«Гори України» – це спроба відродити пам’ять про Яремче як мистецький осередок, де до та після Другої Світової збиралася інтелектуальна та творча еліта Західної України. Це тут, у передмісті Яремче, збудувала свою віллу письменниця Ірина Вільде, а місцеві краєвиди надихали одного з найвідоміших львівських фотомитців Юліана Дороша.

«Гори України» – це втілення гармонії природи у мистецтві.Частина картин залишиться в готелі «Romantic» на постійній основі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ