Чернівці: У Центрі дитячої та юнацької творчості талановита малеча показала свою «Першу спробу»

Чернівці: У Центрі дитячої та юнацької творчості талановита малеча показала свою «Першу спробу»

23.11.13 17:14 0 834
20 листопада у Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся концерт найменших учасників Зразкової вокальної студії “Шанс” з символічною назвою “Перша спроба”. І справді для вихованців студії це була перша спроба виступу на сцені, перша спроба роботи з мікрофоном, перший показ своїх досягнень перед батьками та друзями, яких зібралось у актовій залі Центру більше ста.

Кожен номер наймолодшеньких студійців глядачі зустрічали гучними оплесками та вигуками “браво”. У знак подяки за виступ публіка винагородила малечу квітами. Також маленьких співаків привітав директор Центру дитячої та юнацької творчості Володимир Старшинов.

Захід відбувся в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти-майбутнє України».

Довідково:

На виконання Доручення Президента України від 27 березня 2013 року № 1-1/711 визначено ряд заходів щодо створення умов для розвитку творчих здібностей дітей: з метою заохочення переможців IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, Всеукраїнських та Міжнародних учнівських конкурсів та конференцій, системності роботи з цими дітьми, рішенням виконкому Чернівецької міської ради від 21.05.2013р. № 239/9 нагороджено подяками мерії та цінними подарунками 79 учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів; запроваджено щорічне функціонування міської літньої школи для обдарованих дітей на базі міського палацу дітей та юнацтва. За останні роки вдалося розширити в позашкільних навчальних закладах мережу гуртків за різними напрямками і ще більше охопити дітей позашкільною освітою. У 2013/2014 навчальному році в системі освіти міста працює 9 комунальних позашкільних навчальних закладів (7 – будинки, центри, клуби, театри дитячої творчості та 2 дитячо-юнацькі спортивні школи). Їх відвідують 5 834 дітей. У закладах освіти діє 1101 гурток, творче об’єднання, секція художньо-естетичного, науково-технічного, еколого-натуралістичного, туристсько-краєзнавчого, фізкультурно-спортивного та інших напрямів. Протягом поточного року повністю збережена мережа позашкільних навчальних закладів, жодного закладу не ліквідовано.

Управління освіти

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Терещук: "Не ...
Наступна новина: У Львові стартує ІІ етап ...

КОМЕНТАРІ