Призначено заступника прокурора Волинської області

Призначено заступника прокурора Волинської області

23.11.13 08:31 0 798
21 листопада 2013 року Генеральний прокурор України Віктор Пшонка своїм наказом призначив на посаду заступника прокурора Волинської області державного радника юстиції 3 класу Андрія Гіля.

Народився Андрій Іванович Гіль 18 січня 1957 року в селі Жашковичі Іваничівського району Волинської області. Одружений, має двох доньок.

У 1984 році закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка.

Відтоді, із вересня 1984 року й до грудня 1996 року, працював на прокурорсько-слідчих посадах в органах прокуратури Волинської області.

З грудня 1996 року по липень 2002 року Андрій Гіль працював на прокурорсько-слідчих посадах у Генеральній прокуратурі України. Потім обіймав посади першого заступника прокурора Волинської області, прокурора Тернопільської, Житомирської, Волинської областей.

Указом Президента України Андрію Гілю присвоєно почесне звання "Заслужений юрист України".

За тривалу, сумлінну і бездоганну службу в органах прокуратури Андрій Іванович нагороджений нагрудним знаком "Почесний працівник прокуратури України" та іншими відзнаками.

До призначення на посаду заступника прокурора Волинської області Андрій Гіль обіймав посаду заступника прокурора Рівненської області. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ