На території Державтоінспекції Волині освятили скульптуру Божої Матері

На території Державтоінспекції Волині освятили скульптуру Божої Матері

23.11.13 10:51 0 819
Святиню, яка служитиме оберегом усіх правоохоронців, котрі стоять на варті безпеки дорожнього руху, встановили на території обласного управління ДАІ. Відтепер Божа Матір завжди буде поряд і допомагатиме правоохоронцям щодня повертатися зі служби здоровими і неушкодженими.

Минулого року у день Покрови Пресвятої Богородиці на території Управління ДАІ УМВС України у Волинській області відбулося урочисте закладення і освячення каменю під постать Богородиці.

Цілий рік митці працювали, щоби втілити ідею про оберіг стражів доріг у життя. І от у День святого артистратига Михаїла урочисто презентувати скульптуру.

На урочисте відкриття прийшли не лише працівники ДАІ та їхні родини, а й керівництво волинської міліції та представники духовенства. Символічним стало те, що і закладення наріжного каменю і відкриття скульптури припали на великі церковні свята, а це додасть сили Берегині у її помочі людям.

Священнослужителі трьох конфесій на чолі із митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом освятили скульптуру Божої Матері та провели молебень за здоров’я всіх міліціонерів краю, їхніх близьких та рідних.

– Відтепер кожен, хто нестиме службу на дорозі і не тільки, буде під опікою Матінки Божої, зможе підійти, помолитися, попросити здоров’я і благословення своїм рідним і близьким, – наголосив у вітальному слові начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук.

Привітати волинських міліціонерів приїхав також Галицький академічний хор зі Львова на чолі із Василем Яциняком, котрий своїми піснеспівами подарував присутнім чудовий настрій.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: у школі села ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ