У Луцькій ДЮСШ №1 після капітального ремонту ввели в експлуатацію 25-ти метровий басейн

У Луцькій ДЮСШ №1 після капітального ремонту ввели в експлуатацію 25-ти метровий басейн

23.11.13 14:45 0 891
У Луцькій ДЮСШ №1, що на Вересневому, після капітального ремонту ввели в експлуатацію 25-ти метровий басейн. На захід до юних спортсменів завітали голова облдержадміністрації Борис Клімчук, народний депутат України Ігор Палиця та Луцький міський голова Микола Романюк.

Приміщення басейну не ремонтувалось майже 30 років: тут протікав дах та просів фундамент. Працівники спортивної школи утримували матеріально-технічну базу власними силами. З 2009 року розпочали серйозні ремонтні роботи, однак бракувало коштів.

За порятунком басейну вони звернулись до Ігоря Палиці. Нардеп допоміг: із фонду «Новий Луцьк» на капітальний ремонт було виділено 2,3 млн грн. За ці кошти відремонтували фундамент та дах, а також встановили вентиляцію та гідролізну установку для очищення води.

Також в ДЮСШ відремонтували роздягальні та зробили тренажерну залу.

Борис Клімчук під час урочистого відкриття оновленого водного комплексу зазначив, що ця подія заслуговує всеукраїнського рівня, адже подібних відкриттів нині в державі мало.

У свою чергу, Ігор Палиця зауважив, що отримав задоволення від побаченого та побажав юним плавцям «швидкої» води на доріжках.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі дорожню ...

КОМЕНТАРІ