Закликаємо лучан дотримуватись пожежної безпеки під час новорічно-різдвяних свят

Закликаємо лучан дотримуватись пожежної безпеки під час новорічно-різдвяних свят

23.11.13 12:08 0 790
З метою належного проведення новорічних та різдвяних свят, недопущення виникнення пожеж в місцях масового перебування людей у місті Луцьку міський голова Микола Романюк підписав відповідне розпорядження.

Цим документом зобов’язано керівників підприємств, установ та організацій, які планують проведення цих заходів, перевірити наявність та справність засобів гасіння пожеж, стан шляхів евакуації. А також заборонити застосування легкозаймистих прикрас та предметів при оформленні новорічних ялинок та приміщень, не допустити застосування піротехнічних виробів без дозволу відповідних служб.

Також до 18 грудня Луцький міськрайонний відділ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області організовуватиме перевірки дотримання вимог пожежної безпеки в дошкільних, загальноосвітніх навчальних, культурно-просвітницьких та розважальних закладах міста.

Луцький міський відділ УМВС України у Волинській області вживатиме оперативних заходів щодо недопущення проведення самовільних феєрверків та салютів.

Тож закликаємо лучан бути уважними та обережними й дотримуватись пожежної безпеки під час новорічно-різдвяних свят.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Прикарпатті ...

КОМЕНТАРІ