Міський голова Микола Романюк подякував народному депутату України Ігорю Палиці за допомогу місту

Міський голова Микола Романюк подякував народному депутату України Ігорю Палиці за допомогу місту

23.11.13 13:28 0 882
У приміщенні Палацу культури міста Луцька відбулося відкриття фотовиставки «Ландшафти благодійності» та вручення комплектів книг видавництва «Ярославів Вал», придбаних благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», для луцьких міських та шкільних бібліотек.

Участь у заході взяли народний депутат України Ігор Палиця та міський голова Микола Романюк.

Виконавчий директор Ліги українських меценатів Михайло Слабошпицький та віце-президент Ліги українських меценатів Михайло Ватуляк вручили премію імені Євгена Чикаленка народному депутату України Ігорю Палиці за самовіддану благодійницьку діяльність.

Міський голова Микола Романюк привітав Ігоря Палицю з отриманням цієї нагороди. «Щиро радію за Вас як лучанина, як за людину. Ви - фактично перший на Волині, хто отримав відзнаку імені Євгена Чикаленка Ліги українських меценатів. Це - специфічна нагорода. Ви багато зробили, робите і маєте ще багато планів щодо розвитку міста Луцька. Дякую Вам за це від себе особисто та лучан», – зазначив він.

Потому Микола Романюк вручив Почесну грамоту міського голови народному депутату України, засновнику благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» Ігорю Палиці за вагомий особистий внесок у розвиток та розбудову міста, добрі справи на благо Луцька та його жителів, підтримку найменш захищених категорій громадян та активну співпрацю з Луцькою міською радою у реалізації місцевих ініціатив територіальної громади.

Крім того, відбулася презентація книги Юрія Щербака «Час великої гри. Фантоми 2079 року».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбулися ...
Наступна новина: У Львові заходи до роковин ...

КОМЕНТАРІ