Реалізації гранати та патронів завадили ужгородські міліціонери

Реалізації гранати та патронів завадили ужгородські міліціонери

23.11.13 13:08 0 801
Сам зловмисник, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності, каже, що знайшов цю гранату та патрони на смітнику і хотів продати…

Нещодавно оперативники сектору карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції за куріння у невстановленому місці зупинили біля одного з будинків по вул. Борканюка в Ужгороді підозрілого чоловіка. Ним виявився 48-річний місцевий житель Михайло. Чоловік цей раніше судимий, тож у поле зору правоохоронців він потрапляв і до того.

Під час розмови з правоохоронцями чоловік сильно нервував, поводився підозріло, що викликало підозру у міліціонерів. На запитання, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, чоловік добровільно, в присутності понятих, видав з кишені куртки ганчірку, в якій знаходилася… ручна граната Ф-1, вкрита корозією, та 17 набоїв калібру 5.45 мм.

Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами відносно ужгородця розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Розслідування триває, з'ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Івано-Франківські патрульні ...

КОМЕНТАРІ