В Закарпатській області міському голові Мукачева вручили книгу ветеранської організації МВС

В Закарпатській області міському голові Мукачева вручили книгу ветеранської організації МВС

23.11.13 15:38 0 840
Голова Закарпатської обласної ветеранської організації міліції Віктор Отовчиць та керівник мукачівської ветеранської організації Іван Русин зустрілись з міським головою Мукачева Золтаном Лендєлом. Приводом для святкової зустрічі стала книга, видана Асоціацією ветеранів МВС України «10 років становлення», на сторінках якої вписана історія співпраці міської влади з органами внутрішніх справ.

«Хто не пам`ятає історії, не має майбутнього» - слова, які вписані між рядки книги, виданої Асоціацією ветеранів Міністерства внутрішніх справ. Книжка, презентована міському голові Мукачева, - справжній літопис становлення не тільки ветеранської організації, а й органів внутрішніх справ загалом.

Книга розрахована на широкий читацький загал, передусім тих, хто цікавиться історією України, її правоохоронних органів. Тут зібрані відомості про авторитетних ветеранів, колишніх керівників в системі МВС з 1969 року. Саме з цього часу бере початок ветеранських рух, коли наказом МВС тодішнього СРСР Міністром внутрішніх справ Щолоковим М.О. було затверджено Положення про раду ветеранів міліції. З того часу ветерани, не шкодуючи часу і сил, невтомно передають свій життєвий і професійний досвід молодому поколінню.

Віктор Отовчиць та Іван Русин, маючи за плечима багатий фаховий досвід, постійно діляться, розповідають, подеколи радять молодим працівникам органів внутрішніх справ у їхній щоденній роботі.

Як розповів Віктор Отовчиць, готуючи до друку всеукраїнський літопис ветеранської організації, не могли не вписати до сторінок історії Ради ветеранів області співпрацю з міською владою м.Мукачева. Тому вирішили офіційно зустрітись, подякувати та вручити міському голові Золтану Ленд`єлу історичну книгу Асоціації ветеранів МВС.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Римі презентують ...
Наступна новина: Покинутий корабель без ...

КОМЕНТАРІ