Добродомов: Якщо «Радіо ZIK» не отримає частоту, буде інтернет-радіо

Добродомов: Якщо «Радіо ZIK» не отримає частоту, буде інтернет-радіо

23.11.13 14:08 0 794
Якщо медіахолдинг ZIK не отримає радіочастоту 107,2 МГц у Львові за підсумками конкурсу Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, то почне розвивати проекти інтернет-радіо.

Про це під час чату на «Телекритиці» розказав генеральний директор холдингу Дмитро Добродомов.

«У нас є всі можливості вийти в радіоефір хоч завтра. Про це я наголошував під час презентації на конкурсі в Нацраді. Якщо не отримаємо ліцензії, можливо, розвиватимемо інтернет-радіо», – сказав він.

Нагадаємо, переможців конкурсу на вільні частоти регулятор визначатиме 25 листопада.

На частоту 107,2 МГц у Львові претендують вісім компаній: Українська корпорація «Телебачення і радіомовлення «ЮТАР», м. Київ («KISS FM»); ТОВ «Престайм.Ком.Юа», м. Львів («Вголос»); ТОВ – ТРК «МІСТ ТБ», м. Львів («Радіо ZIK»); КП Державна студія «Калуське міське телебачення», м. Калуш Івано-Франківської обл. («КМТ»); НРКУ, м. Київ (програма УР-1, «Українське радіо»); ТОВ «Контакт-інформ», м. Київ («Український формат», ліцензіат Національної ради з іншою програмною концепцією); Львівська ОДТРК, м. Львів («Львівське радіо») та ТОВ «Комунікаційне агентство «Сума технологій», м. Київ («Радіо Блік»).

Нагадаємо, учора, 20 листопада, Нацрада заслухала презентації компаній, однак голосування за переможця у конкурсі на радіочастоти не відбулося.

У своїй презентації генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов зазначив, що навряд чи найближчим часом його компанія здобуде перемогу в конкурсі на радіочастоти.

Нагадаємо, частоту 107,2 МГц у Львові двічі виставляла на конкурс Нацради, однак ZIK не зміг її отримати.

5 червня Національна рада вирішила анулювати ліцензію ТОВ «Бюро ідей», яке перейшло в управління медіахолдингу ZIK, на радіомовлення з позивними Radiolife на частоті 107,2 МГц у Львові у зв’язку з відсутністю передбаченого ліцензію початку мовлення протягом року.

Нацрада не дослухалася прохань керівництва ZIK зважити на те, що в ТОВ «Бюро ідей» уже працевлаштовано 30 осіб, закуплена техніка, і радіо виходить в ефір з позивним Radiolife з 25 травня – це все було зроблено за дві доби, відтоді, як ZIK узяв компанію в управління (23 травня). ZIK мав намір запустити на частоті 107,2 МГц замість Radiolife «Радіо ZIK».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ