Зернові продукти викликають хвороби мозку і розлади психіки

Зернові продукти викликають хвороби мозку і розлади психіки

23.11.13 17:56 0 1034
Відомий невролог Девід Перлматтер переконаний, що існує прямий зв’язок між деменцією та харчуванням сучасної людини. За його словами, саме зернові є причиною хронічних головних болів, депресії, епілепсії, синдрому гіперактивності, тривожності. Це стосується навіть корисних зернових продуктів.

Про це повідомляє News.com.au.

Вчений зазначає: мозок людини почувається добре при високій концентрації жирів у раціоні. Щоб знизити ризик хвороби Альцгеймера, варто різко врізати рівень споживання вуглеводів (менше 60-80 грамів на день) і підвищити рівень споживання жирів з маслиновими, кокосовим оліями, яловичиною та рибою. Водночас потрібно тренуватися і вживати Бади з докозагексаєновою кислотою.

Загалом йдеться про раціон предків сучасної людини. Тоді він складався на 75% з жирів і на 5% з вуглеводів. Гени людини спеціально пристосовані для такого режиму харчування. Якщо людина їсть більше жирів, у неї жир менше відкладається у тілі.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Портальний верстат ...

КОМЕНТАРІ