Про це повідомляє News.com.au.
Вчений зазначає: мозок людини почувається добре при високій концентрації жирів у раціоні. Щоб знизити ризик хвороби Альцгеймера, варто різко врізати рівень споживання вуглеводів (менше 60-80 грамів на день) і підвищити рівень споживання жирів з маслиновими, кокосовим оліями, яловичиною та рибою. Водночас потрібно тренуватися і вживати Бади з докозагексаєновою кислотою.
Загалом йдеться про раціон предків сучасної людини. Тоді він складався на 75% з жирів і на 5% з вуглеводів. Гени людини спеціально пристосовані для такого режиму харчування. Якщо людина їсть більше жирів, у неї жир менше відкладається у тілі.
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Ліну Костенко нагородять ...
Наступна новина: Портальний верстат ...